top of page

Designet i hjertet af København

Lemon Suite blev grundlagt i 2020 med ideen om at skabe en serie af tasker, som har et rent, simpelt design og samtidig er praktiske. De er lavet i stærkt letvægtsnylon, så du ikke skal bære på ekstra vægt og så er de vandafvisende og kan maskinvaskes.


Vi tror på at man kan nøjes med færre produkter, så længe det er de helt rigtige. Derfor har vi skåret ind til benet og designet en taske samt en tote bag. Vi har arbejdet længe på at finde frem til de helt rigtige størrelser, designs og materialer, for at producere noget som er tidsløst, holdbart og som kan bruges til alle lejligheder.

Kollektionen er ikke sæsonbestemt, da hele idéen er, at de samme designs skal kunne bruges år efter år. Samtidig har vi valgt neutrale farver, som passer til alt og kan bruges igen og igen.

Taskerne er designet i Danmark og det simplistiske skandinaviske design skinner igennem i alle produkterne. Vi vægter kvalitet højt og det kan mærkes på de endelige produkter.

KONTAKT OS

Skriv gerne til os med spørgsmål, ris eller ros. Du kan fange os på info@lemonsuite.dk. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

bottom of page