top of page

FORSENDELSE & RETUR

Forsendelse

Når din ordre er gennemført går vi igang med at pakke din vare. Vi sender altid din ordre hurtigst muligt - enten samme dag eller dagen efter. Der kan forekomme særtilfælde hvor det ikke er muligt for os at sende inden for et døgn, da vi er en lille forretning.

Vi sender med DAO til pakkeshop medmindre du har valgt en anden forsendelsesform i kassen. Du vil modtage en sms eller e-mail når din pakke er klar til at blive hentet i din lokale DAO-shop. Så er du klar til at bruge din nye taske.

Retur

Hvis du ikke er glad for dit køb, vil vi meget gerne høre hvad vi kan gøre bedre og du har selvfølgelig mulighed for at returnere din ubrugte taske, hvor mærket stadig sidder på.

Skriv til os på info@lemonsuite.dk, så sender vi en fragt-kode, som du skal skrive på pakken. Når vi har modtaget pakken refunderer vi beløbet minus fragt tilbage til det kort du betalte med. Du skal også være velkommen til at bytte tasken til en anden farve eller model. Skriv til os på mailen nævnt ovenfor og så finder vi ud af det sammen.

Du har 14 dage fra modtagelse af varen, til at fortælle os per mail at du ønsker at benytte dig af returretten. Efter de 14 dage, skal varen sendes tilbage til os indenfor 14 dage.

bottom of page